Що робити, якщо під час ГРВІ з’явився герпес

Із приходом холодів нам дошкуляють сезонні хвороби у вигляді грипу та інших ГРВІ, у тому числі і герпес. Щоразу думаєш, ...
Читати далі…

Стало відомо, як повністю вилікувати герпес

Учені з Медичного інституту Утрехтського університету знайшли рішення проблеми багатьох людей. А саме: як вилікувати герпес в організмі людини. Дослідження, ...
Читати далі…

Хвороба в цяточку: усе про вітряну віспу

Вітряна віспа – це гостра інфекційна хвороба, яка викликається вірусом варіцела-зостер з родини Herpesviridae. Передача інфекції відбувається від людини до ...
Читати далі…

Як правильно доглядати за губами, коли з’явилась застуда?

Як відомо, вірус папіломи людини першого і другого типу провокують знайому багатьом «застуду» на губах, схожу на  бульбашку, що наповнена ...
Читати далі…

ТОП-6 запитань про герпес

1. Що таке герпес? Багато хто вважає герпес на губах одним із проявів застуди. Але це не так. Герпес – ...
Читати далі…

Чим небезпечний вроджений герпес та як захистити малюка?

Герпесом найчастіше називають інфекцію, яка спричинена вірусом простого герпесу 1 і 2 типів, в народі – «застуда на губах».  За ...
Читати далі…

Капуста проти герпесу: вчені розраховують перемогти вірус

Броколі та інші види капусти можуть зупиняти вірус герпесу. Такого висновку дійшли німецькі вчені. Протягом експерименту вони заразили вірусом герпесу ...
Читати далі…

Герпетичні захворювання – типи та формування вірусу в організмі

Віруси герпесу надзвичайно поширені в оточуючому середовищі. На сьогоднішній день їх нараховується понад 100 типів. З великої родини нині встановлений ...
Читати далі…

Типи вірусу герпесу, синдроми, фактори ризику

Родина вірусів герпесу, що викликають захворювання в людини, нараховує 8 типів, а хвороби, спричинені ними, суттєво відрізняються один від одного ...
Читати далі…

Розповсюдженість і шляхи інфікування вірусом простого герпесу | Вірус Стоп

Життєздатність вірусу герпесу у зовнішньому середовищі при кімнатній температурі і нормальній вологості повітря зберігається протягом 24 годин, при температурі +50-52°С ...
Читати далі…